Suport a la Federació ASEM

Publicada el 25/07/2008

La Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM) està intentant que sigui reconegut el Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars a través de la recollida de signatures en suport a aquesta iniciativa.

És de coneixement públic, per l'experiència d'altres organitzacions, que el fet de comptar amb un dia de referència per a la societat ajuda a portar a terme la seva difusió, es potencien les possibilitats per al compliment de la missió institucional i s'optimitzen els recursos.

La Federació ASEM celebrarà la I Setmana de les Malalties Neuromusculars del 10 al 15 de novembre, període dins el qual tindrà lloc el XXV Congrés d'ASEM. El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya estarà present en aquesta celebració el dimecres 12 de novembre a la taula "La Fisioteràpia en les persones amb malaltia neuromuscular", moderada pel Sr. Ricard Corgos, secretari del Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×