La Fisioteràpia en el tractament del dolor crònic

Publicada el 03/07/2008

Us recordem que el proper dissabte 12 de juliol el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza la Jornada "LA FISIOTERÀPIA EN EL TRACTAMENT DEL DOLOR CRÒNIC" que se celebrarà a l'hotel Serhs del Campus de la UAB de Bellaterra.

En aquesta Jornada s'oferiran els nous avenços en el tractament del dolor crònic i serà un punt de trobada entre professionals de diversos països interessats en el tractament d'aquesta patologia.

D'acord amb les línies estratègiques de foment de la formació continuada i amb els temes d'interès prioritari per aquest any, el Col·legi posa a disposició dels interessats en aquesta Jornada, 50 beques amb un descompte del 50% del preu de la inscripció. Els col·legiats que vulguin gaudir d'aquestes beques hauran de realitzar la inscripció per la totalitat del preu de la Jornada, i un cop finalitzada els hi serà retornat l'import becat. Aquestes beques seran atorgades per rigorós ordre de recepció de la documentació a les 50 primeres inscripcions.

A la pàgina web del Col·legi www.fisioterapeutes.cat/dolorcronic2008 trobareu el formulari d'inscripció i el programa de la Jornada. Per a formalitzar la matrícula és imprescindible aportar, a més de la butlleta d'inscripció, el comprovant de pagament.

L'enviament el podeu fer per correu postal, c/ Segle XX, 78, Barcelona 08032, correu electrònic, formacio@fisioterapeutes.cat o fax 93 207 70 22.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×