El Col·legi signa un conveni per a l'ús de la Biblioteca de la UdG

Publicada el 12/09/2008

La rectora de la Universitat de Girona, la Sra. Anna Maria Geli, i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Sr. Francesc Escarmís, varen signar un acord, el passat mes de juliol, pel qual es permet l'ús de la Biblioteca de la UdG als fisioterapeutes col·legiats de la província de Girona.

Els professionals col·legiats, mitjançant la presentació del carnet de col·legiat, podran consultar catàlegs i documents, sol·licitar bibliografia en préstec, fer ús dels recursos electrònics de què disposa la UdG, així com tenir accés al préstec interbibliotecari. La durada del conveni s'estableix, inicialment, per un any, prorrogable per períodes successius.

Amb aquesta iniciativa, que va entrar en vigor el passat mes d'agost i que és el fruit de mesos intensos de negociacions entre els membre de la Secció Col·legial de les comarques de Girona i la UdG, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya pretén posar a l'abast dels seus col·legiats de les comarques de Girona les eines necessàries per ampliar els seus coneixements i per incentivar la recerca en Fisioteràpia, un dels objectius que s'havia marcat la nova Junta de Govern des de l'inici del seu mandat.

Podeu consultar les adreces i els horaris de les diferents biblioteques de la Universitat de Girona, així com els serveis que ofereixen, a l'enllaç www.fisioterapeutes.cat/seccions/girona/convenis

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×