El Dia Mundial de la Fisioteràpia arriba a les Terres de Ponent

Publicada el 26/09/2008

Lleida va ser l'última capital catalana en commemorar el Dia Mundial de la Fisioteràpia. El dissabte 20 de setembre, la Secció Col·legial de les comarques de Lleida del nostre Col·legi va celebrar aquesta data tan important per al nostre col·lectiu.

La carpa divulgativa va estar situada en la confluència c/ Comtes de Foix i l'Av. Blondel, i va estar atesa tant per membres de la Secció col·legial com per altres fisioterapeutes col·legiats; en total 6 companys que van col·laborar per donar a conèixer la nostra professió a les terres de ponent.

Durant el dia es van realitzar sessions de tractament fisioterapèutic en dos boxs que es van habilitar en una de les carpes. En l'altra es va mostrar ininterrompudament el vídeo d'exercici físic i estiraments per a la gent gran. També es va donar tota mena d'informació a la gent que passava i, als nens i nenes se'ls feia dibuixar i retallar la seva mà per enganxar-la en el mural 'Posa la teva mà!'. En un altre espai es va realitzar un joc per a adults i infants que consistia a agafar un retall de revista d'una persona o còmic i enganxar-la a la paret: s'havia de decidir si es tractava d'una postura correcta o incorrecta. En ambdós casos, el fisioterapeuta explicava el per què de la incorrecció o la correcció de la postura.

Creiem que totes aquestes iniciatives van tenir molt èxit, sobretot la del mural 'Posa la teva mà!', ja que va ser un bon atractiu per a pares i mares que ens preguntaven la raó d'aquelles activitats, fet que ens va permetre explicar què es la Fisioteràpia i quin són els beneficis que pot aportar a la societat, dos del nostres principals objectius.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×