Dia Mundial de la Fisioteràpia a Reus

Publicada el 04/09/2008

La Secció Col·legial de les Comarques de Tarragona celebra, el proper dissabte 6 de setembre, el Dia Mundial de la Fisioteràpia. Com en anys anteriors, s'instal·larà la tradicional carpa divulgativa per fer difusió de la nostra professió. Enguany aquesta carpa estarà ubicada a la Plaça Prim de la ciutat de Reus, de 10 a 19 hores.

Es realitzaran tallers d'estiraments adreçats als ciutadans, que començaran a les 11, 12 i 13 hores i que tindran una durada aproximada de 30 minuts. Durant la tarda s'iniciaran a les 16, 17 i 18 hores. Durant l'horari de funcionament de la carpa divulgativa s'emetrà un vídeo d'activitat física i estiraments dirigit als ciutadans que hi estiguin interessats.

A més, tindreu la oportunitat de dirigir-vos directament a membres de la Secció, que podran resoldre dubtes o donar-vos indicacions sobre tot allò que us interessi saber entorn de la Fisioteràpia a les comarques de Tarragona.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×