La Junta de Govern presenta als mitjans el Dia Mundial de la Fisioteràpia 2008

Publicada el 05/09/2008

El passat 4 de setembre, el degà del Col·legi, el Sr. Francesc Escarmís, va presidir la roda de premsa que va servir per presentar als mitjans els actes que es duran a terme, a Catalunya, per commemorar el Dia Mundial de la Fisioteràpia.

El secretari de la Junta de Govern, el Sr. Ricard Corgos, va explicar que les activitats del Dia Mundial se centraran, principalment, a les carpes divulgatives instal·lades a les quatre províncies catalanes. Hi haurà xerrades, tractaments gratuïts, conferències, tallers, es distribuiran tríptics i butlletins informatius i s'oferirà l'emissió d'audiovisuals. Tot un seguit d'activitats per donar a conèixer la nostra professió, informar a la societat de totes les possibilitats que la Fisioteràpia els hi pot oferir i apropar la figura del fisioterapeuta a l'usuari.

Emmarcat dins d'aquesta commemoració, i coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer el proper 21 de setembre, el vicedegà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Sr. Manel Domingo, va presentar el Sopar Col·loqui que se celebrarà el proper 19 setembre i que versarà sobre l'Alzheimer.

Us convidem a tots a compartir amb nosaltres aquests actes. De la vostra participació en depèn, en gran mesura, l'èxit de la convocatòria.

Podeu trobar totes les notícies relacionades amb el Dia Mundial de la Fisioteràpia aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×