II Esmorzar Col·loqui: "La Fisioteràpia a escena"

Publicada el 09/01/2009

Benvolguts companys i companyes,

La Secció Territorial de Lleida organitza el II Esmorzar Col·loqui. 

El tema de la conferència serà "La Fisioteràpia a escena", a càrrec d'Irene Fernàndez, fisioterapeuta dels musicals STAGE, professora col·laboradora de la Fundació Universitària del Bages de Manresa; i d'Irene Cascos, ballarina, pedagoga, professora registrada de la Royal Academy of Dance i directora del Centre Arts de Lleida.

Desitgem comptar amb la vostra assistència i així poder tenir un contacte més proper amb tots els fisioterapeutes de les comarques de Lleida. L'acte tindrà lloc el proper dia 17 de gener a les 9:30 (obertura de la Sala a les 9) a la Sala d'Actes de l'Hospital Arnau de Vilanova (Av. Alcalde Rovira Roure 80, de Lleida).

El programa de la Jornada és el següent:

9:30h: Ponència "La Fisioteràpia a escena!", a càrrec d'Irene Fernàndez.
10.45h: Sessió pràctica: demostració d'una classe de barra i centre, a càrrec d'Irene Cascos.
11:00h: Esmorzar per als assistents.
11:30h:Sessió compartida: exemple de valoració funcional i tractament tipus.
12:00h: Debat.
13.00h: Cloenda.

L'assistència a l'Esmorzar Col·loqui és gratuïta per a tots els col·legiats, però és imprescindible que confirmeu la vostra assistència abans del 13 de gener a través de l'enllaç Esmorzar Lleida: o bé per telèfon al 902 106 532.

IMPORTANT: Totes les peticions rebran una confirmació, telefònica o per correu electrònic, amb el número de inscripció, necessari per accedir a l'esdeveniment.

Amb la confiança de poder saludar-vos personalment, rebeu una cordial salutació. 

Secció Territorial de Lleida
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×