El Col·legi, convidat al 40è Congrés Nacional de Podologia

Publicada el 14/10/2009

Els dies 9, 10 i 11 d'octubre va tenir lloc, al Palau de Congressos de Catalunya, el 40è Congrés Nacional de Podologia, esdeveniment que va coincidir amb les XV Jornades Científiques de Podologia i les V Jornades Ibèriques de la mateixa especialitat.

El nostre Col·legi hi va estar representat pel vocal de la Junta de Govern, Sr. Santos Sastre, qui va poder conversar amb diversos representants institucionals, especialment, amb la Sra. Virgínia Novel, presidenta del Congrés i del Consell General del Col·legi de Podòlegs, a qui va agrair la invitació rebuda.

Destacar que a l'acte hi van assistir representants de tota Espanya, així com del Marroc, Itàlia, França, Portugal, etc. els quals van poder escoltar en primera persona com les autoritats de la mesa presidencial afirmaven que, després de trenta anys d'esforços i peticions, en breu, els podòlegs podran prescriure medicació als seus pacients.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×