La realitat de la Fisioteràpia en el Sistema Sanitari Públic centra la reunió entre Joan Puigdollers, regidor a l'Ajuntament de Barcelona, i el nostre degà, Francesc Escarmís

Publicada el 15/10/2009

El 13 d'octubre, el degà del Col·legi es va reunir amb el regidor per CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Sr. Joan Puigdollers, per tal de traslladar-li aquells temes que més amoïnen el nostre col·lectiu.

El Sr. Escarmís li va fer avinent la nostra preocupació per l'escassa presència dels fisioterapeutes a la sanitat pública catalana, una presència que creiem insuficient ateses les necessitats de la societat actual. De la mateixa manera li vam traslladar el nostre disgust per l'actual modus operandi en el tema de les derivacions. La postura col·legial advoca agilitzar-ne els tràmits i per poder rebre pacients des de qualsevol professional de la salut, no exclusivament de metges rehabilitadors, com fins ara. Considerem que aquest canvi d'actuació comportaria un augment en l'eficiència de l'assistència al pacient així com un important abaratiment de la despesa sanitària.

El Sr. Puigdollers es va molt participatiu i sol·lícit a atendre les nostres reclamacions, i es va oferir a fer arribar les nostres queixes i reclamacions a qui pertoqui per tal que la figura del fisioterapeuta i la Fisioteràpia tinguin més rellevància en el conjunt del sistema sanitari públic català.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×