4 de desembre, data límit per a la migració del correu electrònic

Publicada el 07/10/2009

Tal i com s'ha notificat repetidament els darrers mesos, el Col·legi, amb l'objectiu de la millora contínua dels seus serveis, portarà a terme, en breu, la migració del correu electrònic a un altre servidor. Per aquest motiu és importat que tots els col·legiats que facin servir el webmail com a eina de consulta dels seus correus i vulguin conservar-los, configurin un programa en el seu ordinador per poder descarregar del servidor actual tots els correus que hi tenen allotjats. S'ha de tenir present que una vegada s'activin els serveis del nou servidor NO es podrà recuperar res de l'antic.

La data i l'hora del traspàs de servidor serà el proper 4 de desembre de 2009 a les 23:59h. El col·legiat disposa des d'ara i fins aquesta data límit per fer còpies de seguretat dels seus correus en el seu ordinador local.

Tots aquells col·legiats que actualment utilitzin programes de gestió de correu local, com ara el Microsoft Outlook, l'Outlook Express, Inbox, etc., no hauran de fer cap canvi en les seves configuracions de correu, només hauran de tenir en compte la data del traspàs (4 de desembre) per tal de fer l'última descàrrega dels correus abans de la desconnexió amb l'antic servidor.

Una vegada arribats a la data i l'hora del traspàs, el servei de correu quedarà inactiu per un període d'entre sis i quaranta-vuit hores. Durant aquest temps no es podrà tenir accés al correu i no es podran rebre missatges.

Amb aquest canvi, el Col·legi espera i desitja poder oferir els mateixos serveis als col·legiats però amb una qualitat que ara mateix, per raons alienes al Col·legi, no és possible.

A continuació us adjuntem un document que us pot ser útil a l'hora de realitzar la configuració del compte de correu webmail a POP3 a l'Outlook Express. Us el podeu descarregar al següent enllaç.

Per a qualsevol informació addicional, podeu contactar amb el Departament d'Informàtica del Col·legi, Sr. Sergi Fernández, a través del correu electrònic informatica@fisioterapeutes.cat

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×