El Col·legi s'apropa als col·legiats de la província de Tarragona

Publicada el 07/10/2009

El passat 29 de setembre, el degà, el secretari i el vicesecretari de la Junta de Govern, Sr. Francesc Escarmís, Sr. Ricard Corgos i Sr. Gabriel Liesa, respectivament, es van desplaçar fins a les terres de l'Ebre en compliment d'un dels objectius establerts per la Junta: apropar el Col·legi als col·legiats.

Al matí, el degà i el secretari van visitar l'Hospital Mora d'Ebre, el d'Amposta i el de Verge de la Cinta, de Tortosa, en els quals, a banda de ser molt ben rebuts, van poder copsar la forma de treballar existent en l'atenció pública i hospitalària de la zona.

A la tarda, els senyors Escarmís i Liesa van assistir a una trobada amb els fisioterapeutes de la zona. L'acte va tenir lloc al Teatre Auditori Felip Pedrell, a les 20.00 h, i es va iniciar amb la benvinguda del vicesecretari als 15 col·legiats assistents. A continuació va cedir la paraula al representant de la Secció Territorial de Tarragona, Sr. Agustí Giné, el qual va explicar les funcions de la Secció, fent èmfasi en què una de les més importants és ésser els ulls i les orelles del Col·legi a la província de Tarragona, a més d'organitzar cursos i d'oferir serveis al col·legiat.

Posteriorment, el degà va prendre el torn de paraula per expressar la seva satisfacció per la presència dels col·legiats a la reunió. El Sr. Escarmís va exposar que, atès les conegudes dificultats del col·legiats d'arreu d'apropar-se a Barcelona, el Col·legi ha decidit acostar-se al territori per poder escoltar en primera persona les necessitats, idees, propostes, crítiques, etc. dels col·legiats, així com per poder copsar de primera mà quina és la situació de la Fisioteràpia en cada zona.

Per acabar, es va iniciar un debat amb els assistents, els quals van poder resoldre dubtes relatius al Pla Bolonya, l'intrusisme, així com als serveis que ofereix el Col·legi. A la demanda, per part de la taula, de la creació d'un grup d'interès, van respondre afirmativament 9 col·legiats, quedant així constituït un nou grup d'interès que s'afegeix al del Maresme i al d'Osona-Ripollès.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×