Inauguració oficial de la seu del Col·legi a Girona

Publicada el 09/10/2009

El proper 24 d'octubre, a les 11.00 h, tindrà lloc la inauguració oficial de la nova seu de la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, situada al carrer Albereda, 3-5, 3a planta, de la capital gironina.

Aquesta inauguració és el fruit de l'intens treball dels integrants de la secció gironina per poder disposar d'una seu on reunir-se i que esdevingui un punt de trobada de tots els col·legiats i col·legiades gironines.

Per commemorar aquest esdeveniment hem organitzat una xerrada a càrrec del Sr. Joan Prat de Los Mozos i la Sra. Olga Domènech, que tindrà lloc després dels parlaments inaugurals. La jornada es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya us anima a visitar aquestes noves instal·lacions que inaugurem amb satisfacció i que ens han de permetre millorar el servei arreu del territori, així com posar al vostre abast totes les eines de què disposem en benefici de la nostra professió.

Esperem comptar amb la teva presència.

A efectes d'organització, confirmeu l'assistència trucant al telèfon 902.106.532 o al correu electrònic girona@fisioterapeutes.cat

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×