ASEM Catalunya celebra la II Setmana de les malalties neuromusculars

Publicada el 11/11/2009

El proper 23 de novembre, i durant tota la setmana, se celebra per segon any consecutiu la II Setmana de les malalties neuromusculars.

En commemoració d'aquest esdeveniment, la Fundació ASEM Catalunya té previst organitzar diverses activitats lúdiques gratuïtes que començaran dilluns 23 de novembre i finalitzaran dissabte 28 de novembre.

El programa d'activitats serà el següent:

  • 23 de novembre: "La informació mèdica en els mitjans de comunicació", amb la col·laboració de la Sra. Ariadna Oltra i la Sra. Raquel Sans, periodistes de TV3, i la Sra. Elisabet Alfaro, periodista d'ASEM Catalunya.
  • 24 de novembre: "Les ajudes tècniques", a càrrec de la Sra. Carme Oliveras, terapeuta ocupacional de Fisiogestión; la Sra. Teresa Elorduy, de Sírius; i el Sr. Jordi Dalin, de l'empresa BJ Adaptaciones.
  • 25 de novembre: "Atenció integral a les famílies", amb la presència del fisioterapeuta Gustavo Heguy, la Dra. Alejandra Gutiérrez de l'Hospital Sant Joan de Déu, el Dr. Miquel Serra del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS), i la Sra. Lídia Verger, treballadora social d'ASEM Catalunya.
  • 26 de novembre: "La relació metge–pacient", a càrrec de la Sra. Maria Ramos d'ASEM Catalunya, el Dr. Xavier Mas, i el Dr. Enrique Gavilán, metges de família.

La setmana clourà amb la presentació de la pel·lícula "La sexualitat".
Podeu consultar més informació i el programa complert aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×