Conveni de col·laboració entre el Col·legi i la URV per a l'ús de la Biblioteca

Publicada el 15/11/2009

El rector de la Universitat Rovira i Virgili, Sr. Francesc Xavier Grau, i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sr. Francesc Escarmís, varen signar un conveni de col·laboració pel qual es permet l'ús de la Biblioteca de la URV als col·legiats de les comarques de Tarragona.

Aquests professionals de la Fisioteràpia, mitjançant la presentació del carnet de col·legiat, podran "consultar els catàlegs i documents del Servei de Biblioteca i Documentació de la URV", així com tenir accés "al servei de préstec interbibliotecari i a la resta de serveis que s'ofereixin, a excepció del servei de préstec de documents propis". El present conveni és vigent des del passat 15 de setembre i la seva durada s'estableix, inicialment, per un any, prorrogable indefinidament.

Amb aquesta iniciativa, que ja compta amb un precedent després del conveni signat amb la UdG, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya pretén posar a l'abast dels seus col·legiats tarragonins les eines necessàries per ampliar els seus coneixements i per incentivar la recerca en Fisioteràpia, un dels objectius establerts per la Junta de Govern a l'inici del seu mandat.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×