Nou protocol en la lluita contra l'intrusisme

Publicada el 15/12/2009

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha reestructurat i millorat les eines de lluita contra l'intrusisme professional amb la finalitat de vetllar per la nostra professió davant d'aquesta situació que tant ens perjudica.

Us recordem que l'intrusisme professional és la pràctica dels actes propis de la nostra professió exercida sense estar en possessió del corresponent títol acadèmic reconegut per l'Estat, incomplint així amb la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l'exercici de professions titulades i dels col·legis professionals.

Seguint les normes establertes pel Sistema de Gestió Integral de la Qualitat implantat a la nostra organització, s'ha elaborat un protocol d'actuació en què el Col·legi es responsabilitza de l'obertura i tancament d'expedients per a cada denúncia i del seguiment i tràmits adients en cada cas. S'ha simplificat el mecanisme d'actuació en què el denunciant (que pot ser qualsevol persona i no només un col·legiat) ha d'omplir un formulari i enviar-nos-el juntament amb documentació complementària (tríptic, fotografia, pàgina web, etc.) que evidenciï la situació que es denuncia. Un dels canvis més interessants que s'ha introduït, i motiu pel qual les denúncies anteriors no han evolucionat de manera adequada, és que el denunciant queda en l'anonimat durant tot procés administratiu i judicial.

Per a més informació seguiu l'enllaç.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×