La Secció Territorial de Tarragona participa per tercer any en la Mitja Marató

Publicada el 02/12/2009

Per tercera vegada consecutiva, la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi participarà a la Mitja Marató – Ciutat de Tarragona. Enguany quinze fisioterapeutes tractaran, de manera individual, els corredors després de la cursa. S'organitzaran tres espais diferents a les instal·lacions de les piscines del Serrallo.

El fisioterapeutes, dos per llitera, atendran les possibles sobrecàrregues musculars mitjançant estiraments i massatges. També s'assessorarà els corredors en la resolució dels diferents problemes sorgits durant la cursa, derivant-los als professionals que correspongui. Altrament un fisioterapeuta dirigirà un grup d'estiraments i relaxament dins de la piscina i un altre realitzarà la mateixa activitat, però en sec.

D'altra banda, la selecció dels professionals ha estat a càrrec de la Secció de Tarragona, que ha exigit experiència en grups d'estiraments i activitats aquàtiques. Les lliteres les ha proporcionat l'organització de la cursa i el Col·legi ha aportat la resta de material.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×