Segona reunió anual de la Secció Territorial de Tarragona

Publicada el 03/12/2009

El passat divendres 13 de novembre, la Secció Territorial de Tarragona va celebrar, per segon any consecutiu, la seva reunió anual, que tenia dos objectius principals:

El primer, informar els col·legiats de la província de les activitats que s'estan realitzant o promovent des de la Secció; explicar les propostes per a l'any vinent, informar de l'estat pressupostari de la Secció i donar a conèixer els nous Estatuts de les Seccions Territorials.

El segon objectiu, anava més encaminat a acostar i motivar els col·legiats de la província a què participin de manera activa en les diferents activitats i en l'elaboració i execució de propostes.

D'altra banda, la reunió va permetre als membres de la Secció gaudir en veure els èxits que es van materialitzant, com la firma dels convenis amb la Biblioteca de la URV i l'elaboració d'un acord amb aquesta mateixa universitat per reglar la participació activa dels estudiants en les diferents activitats que es proposen des del Col·legi. També els satisfà molt la consolidació en la divulgació, la participació directa del Col·legi en activitats de la província com són la Mitja Marató i la Cursa del Llop, la creació d'espais oberts per als col·legiats com el de les jornades trimestrals i la creixent oferta formativa a la província, entre altres.

Reunions com aquesta, però, també serveixen per evidenciar la dificultat que hi ha per a motivar als col·legiats i aconseguir que ens sentim i actuem com a col·lectiu en pro del creixement i consolidació de la nostra professió. Respecte a aquest fet, des de la Secció se seguirà treballant perquè els col·legiats se sentin més a prop del Col·legi i viceversa, i per dissenyar més i millors canals de comunicació que permetin motivar i conscienciar d'una forma més efectiva els fisioterapeutes de la província.

Agraïm als assistents la seva participació a la reunió i recordem a tots els col·legiats de la província la importància d'actuar com a col·lectiu i la necessitat d'obrir millors espais de reconeixement social i professional, sempre en benefici de la nostra professió.

Sandra Salazar E.
Secció Territorial de Tarragona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×