L'apropament al col·legiat arriba a les terres de Lleida

Publicada el 04/12/2009

El passat 24 de novembre, integrants de la Junta de Govern del Col·legi es van desplaçar fins a la ciutat de Tàrrega en el marc de la l'acció organitzada pel Col·legi anomenada 'El Col·legi en moviment', per la qual es pretén apropar-se als fisioterapeutes d'arreu de Catalunya per conèixer de primera mà les seves necessitats, inquietuds i propostes.

Durant el matí, el degà, Sr. Francesc Escarmís, i el vicedegà, Sr. Manel Domingo, van visitar el CAP de Tàrrega on van poder copsar les inquietuds de les fisioterapeutes que hi treballen, així com la sistemàtica de treball i relació amb altres professionals sanitaris.

Seguidament, el degà, juntament amb el vicesecretari, Sr. Gabriel Liesa, van visitar l'Escola d'Educació Especial i Taller Ocupacional de Tàrrega, on van veure la gran tasca feta amb pocs recursos que duen a terme els professionals del centre.

A la tarda, la Casa de Cultura de Tàrrega va acollir una reunió entre representants de la Junta de Govern del Col·legi i col·legiats de les terres de Lleida. La taula presidencial va estar integrada pel degà del Col·legi, Sr. Francesc Escarmís; el vicesecretari, Sr. Gabriel Liesa, i la secretaria de la Secció Territorial de Lleida, Sra. Noemí Palacín.

El Sr. Escarmís va explicar les línies generals d'actuació del Col·legi vers les diferents administracions en pro d'una major representativitat de la Fisioteràpia en l'àmbit públic sanitari i, posteriorment, es va obrir un espai per al debat en el qual els fisioterapeutes assistents van poder donar resposta a qüestions que els preocupaven, tals com el reconeixement de la Fisioteràpia per part d'altres professionals sanitaris, la manca de formació en tècniques manuals novedoses i la llei que regula els requisits que ha de tenir un centre de Fisioteràpia.

Per concloure la trobada, a la demanda per part del vicesecretari del Col·legi de la creació d'un grup d'interès, van respondre afirmativament 3 col·legiats, quedant així constituït un nou grup de treball, el quart del nostre Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×