La Fisioteràpia, ben representada a les IV Jornades Multidisciplinàries de Geriatria

Publicada el 04/12/2009

El 27 i 28 de novembre va tenir lloc, a l'Hotel Icària de la capital catalana, les IV Jornades Multidisciplinàries de Geriatria.

Dos integrants de la nostra Junta de Govern, Sr. Manel Domingo i Sr. Gabriel Liesa, vicedegà i vicesecretari, respectivament, formaven part del Comitè Organitzador. D'altra banda, el vocal de Comunicació del Col·legi, Sr. Martí Armengol, va representar la nostra institució a la taula inaugural del divendres amb un discurs centrat en els beneficis de la multidisciplinarietat i la importància de la Fisioteràpia en la geriatria.

A la jornada de dissabte, el Sr. Liesa va moderar una taula sobre la disfàgia, on hi va participar la fisioterapeuta Marta Bisbe, que va explicar què és la disfàgia i la importància que té la Fisioteràpia en el seu tractament. A la següent taula hi va participar la Sra. Carme Macià, membre de la Comissió de Geriatria del Col·legi, que va parlar del tractament amb laserteràpia de les Úlceres Per Pressió (UPP).

Com podeu comprovar, les Jornades Multidisciplinàries de Geriatria són un esdeveniment en el qual el Col·legi hi participa activament, i que els últims anys s'han consolidat com un referent en el sector.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×