Es presenta la primera fase del Llibre blanc de la salut pública municipal de les comarques gironines

Publicada el 10/02/2009

L'organisme autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona, el Dipsalut, i els integrants del Fòrum Sanitari, entre els quals hi ha el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, han presentat la primera fase del llibre blanc de la salut pública municipal de les comarques gironines.

Els eixos bàsics que desenvolupa aquest manual se centren a estudiar la situació de la salut pública en el món local, a analitzar les mancances en el tractament de temes de salut des de l'àmbit municipal i a avaluar quins són els recursos que calen a les poblacions de les comarques gironines per poder desenvolupar de forma adequada el projecte.

Presentació del Llibre blanc de la salut pública municipal de les comarques gironines

L'objectiu principal que ha motivat la creació d'aquest llibre blanc de la salut pública de les comarques gironines és poder proposar un conjunt de millores avaluables mitjançant un model d'indicadors desenvolupats i recollits en el propi llibre, i d'aquesta manera incidir en els ítems essencials de la cadena de valor de la salut pública: protecció, promoció, prevenció i educació per a la salut.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×