El Consell Comarcal del Maresme crea un Servei d'Atenció Domiciliària per a persones dependents

Publicada el 23/03/2009

A partir del mes d'abril, el Consell Comarcal del Maresme (CCM) oferirà un Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) per a persones dependents. Aquest nou servei s'implementarà en aquells municipis on l'ajuntament hi delegui les competències. De moment ja ho han fet Sant Andreu de Llavaneres i Canet de Mar.

El poden sol·licitar aquelles persones que, degut a la seva situació de dependència, no poden realitzar per si soles les activitats pròpies de la vida diària. La gestió per poder rebre el SAD s'ha d'efectuar als serveis socials de cada ajuntament, els professionals del qual avaluaran cada persona i establiran el tipus d'atenció que necessita, així com la quantitat d'hores.

La consellera delegada de Serveis a les Persones, Neus Serra, va informar que el CCM confia que aquest nou model d'atenció social que ara es posa en marxa ajudarà a millorar la qualitat de vida de les persones dependents, així com la dels familiars que en tenen cura.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×