Curs Introductori a la OMT a les comarques de Tarragona

Publicada el 02/04/2009

El 20, 21 i 22 de març es va celebrar, a Reus, el curs d"Introducció a la Teràpia Manual Ortopèdica (OMT)" impulsat i proposat per la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Aquesta activitat es va dur a terme en compliment d'un dels principals objectius marcats per a aquest any: acostar la formació als col·legiats de la província.

El curs va estar centrat en l'abordatge de la columna cervical. Vam aprendre a fer el diagnòstic diferencial entre una lesió muscular i una d'articular, així com a diferenciar, a nivell segmentari, d'on procedeix el dolor cervical. Els tests de mobilitat, les maniobres correctores en tracció i la introducció a les manipulacions, van completar la nostra formació. Pensem que com a curs d'introducció va tenir un gran nivell, fet que ha incentivat els interessats a seguir la formació.

La gran resposta col·legial -no només de la nostra província- a aquesta proposta formativa, ens motiva a continuar treballant en la consecució de nous reptes. Ens plau haver pogut col·laborar en l'evolució i l'enfortiment de la Fisioteràpia, així com en el reconeixement dels fisioterapeutes com a grup professional amb importants objectius a aconseguir.

Eva Hernando
Secció Territorial de Tarragona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×