Novetats legislatives per al treballador autònom i el TRADE

Publicada el 02/04/2009

El passat dia 4 de març va sortir publicat al BOE el Reial Decret 197/2009, de 23 de febrer, mitjançant el qual es desenvolupa l'Estatut del Treballador Autònom en matèria de contracte del treballador autònom econòmicament dependent i el seu registre, i es crea el Registre Estatal d'Associacions Professionals de Treballadors Autònoms.

Arran d'aquestes novetats legislatives i de l'aplicació del nou reglament de la Llei 20/2007 de l'Estatut del Treballador Autònom, l'Assessoria Laboral del Col·legi ha elaborat un informe per tal de posar en coneixement de tots els col·legiats aquestes novetats, especialment, d'aquells que per veure's en la necessitat de desenvolupar la seva tasca professional com a TRADE i/o treballador autònom, es puguin considerar afectats.

A la pàgina web del Col·legi www.fisioterapeutes.cat/assessors/laboral trobareu aquest informe en català i castellà.

D'altra banda us recordem que teniu a la vostra disposició el servei gratuït d'assessoria laboral el primer i tercer dilluns de cada mes a la seu col·legial. Per concertar visita heu d'enviar un correu electrònic a laboral@fisioterapeutes.cat o bé trucar a la Secretaria del Col·legi al telèfon 93 207 50 29.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×