XXV Assemblea Ordinària i Extraordinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Publicada el 25/05/2009

El passat 23 de maig, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va celebrar la XXV Assemblea Ordinària i Extraordinària. En compliment del compromís del degà de celebrar assemblees itinerants arreu de Catalunya, enguany va ser la ciutat de Girona la que va acollir aquesta cita tan important per al col·lectiu dels i les fisioterapeutes catalanes.

L'acte es va iniciar amb la presentació, a càrrec del secretari de la Junta, de la Memòria 2008. El Sr. Corgos en va fer un breu resum, en el qual va destacar les activitats realitzades a les Seccions Territorials. A continuació va cedir la paraula al degà del Col·legi, Sr. Francesc Escarmís, qui va fer un recull de totes les activitats realitzades, el 2008, pel CFC i la seva la Junta de Govern. Entre d'altres va voler destacar els projectes de recerca que estan en marxa ('Trastorns motrius' en col·laboració amb l'Institut Català de l'Envelliment i 'Models d'Intervenció del fisioterapeuta en l'Atenció Primària a Catalunya' juntament amb la Unitat de Fisioteràpia de la FMCS Rovira i Virgili). Així mateix va exposar l'estat de les relacions de la nostra entitat amb els diferents òrgans de l'administració i amb altres entitats amb les quals el CFC ha signat convenis de col·laboració. El degà va aprofitar també el torn de paraula per noticiar la creació, el 2008, de la comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives, i de l'establiment d'uns fonaments que, mesos més tard, han suposat la creació de dues comissions noves: Parkinson i Trastorns del Moviment i Fisioteràpia de l'Extremitat Superior.

Seguidament, el degà va cedir la paraula a la tresorera del Col·legi, Sra. Montserrat Inglés, que va detallar el balanç econòmic del 2008. Després d'un parell de preguntes dels assistents, el balanç 2008 es va aprovar per majoria absoluta, de la mateixa manera que fou aprovada l'aplicació del benefici en el romanent del CFC.

Abans del torn de precs i preguntes, el degà del CFC va tornar a prendre la paraula per exposar la relació actual entre el CFC i el Colegio General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF). Arran del vot de confiança que els col·legiats van oferir a la Junta en la passada assemblea, el Col·legi va decidir interposar un recurs contenciós administratiu pel desacord en els pressupostos presentats pel Comitè Executiu del CGCF, relatius a l'any 2009. L'assessor jurídic del CFC, Sr. Ramon Figueras, va comunicar que el nostre recurs ha estat admès a tràmit. El degà va explicar, també, que el Departament de Justícia ha realitzat petites modificacions de forma en els estatuts de la nostra entitat, aprovats en la passada assemblea del mes de desembre. Els fisioterapeutes assistents van donar la seva conformitat a les modificacions realitzades pel Departament de Justícia de la Generalitat.

Després de gairebé dues hores, l'acte va arribar a la seva fi i tots els assistents van tenir la possibilitat de visitar les obres d'adequació de la seu que acollirà la Secció Territorial de Girona.

Només ens queda per insistir, un cop més, en la importància de la vostra participació en les assemblees col·legials. El Col·legi som tots, i quants més assistents a les assemblees col·legials hi hagi, més representatives seran les actuacions del Col·legi de les inquietuds i les necessitats del nostre col·lectiu.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×