Apropament del Col·legi al col·legiat: Qui som i què fem els fisioterapeutes de les comarques d'Osona i el Ripollès

Publicada el 29/05/2009

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, en compliment d'un dels objectius marcats per a l'actual legislatura: "Apropament del Col·legi als col·legiats", ha convocat una reunió el proper dia 9 de juny de 2009 a l'Auditori Obra Social de Caixa Manlleu (Rambla Hospital, 11 de Vic) a les 20h.

Aquesta reunió és una oportunitat per poder-nos conèixer millor i escoltar les vostres opinions, idees i preocupacions respecte a l'estat de la Fisioteràpia en el vostre territori, fet que ens permetrà copsar de primera mà les vostres necessitats en el vostre entorn més proper. De la mateixa manera, també us volem fer arribar les nostres sensacions i propòsits.

D'altra banda, en aquesta reunió, el que fins ara era la Comissió de Fisioterapeutes d'Osona i el Ripollès presentaran el seu pas de comissió a Grup d'Interès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participant de forma activa d'aquesta trobada juntament amb la Junta de Govern.

Agrairíem molt la vostra presència. En cas d'assistir a la reunió, hauríeu de confirmar la vostra assistència trucant al telèfon del Col·legi 93 207 50 29 o enviant un correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya té el desig de poder-vos conèixer personalment el dia convingut, rebeu una cordial salutació.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×