El Col·legi, a l'onzena edició del Fira Gran

Publicada el 07/05/2009

Un any més -i ja són quatre-, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participa activament en el 11è Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran'09. Com l'any passat, s'ha col·locat un estand informatiu, i la Comissió de Geriatria ha organitzat dos tallers que tracten sobre els cincs aspectes que afavoreixen l'autonomia a la vida quotidiana, el primer, i sobre el Parkinson i la gent gran, el segon.

La mostra, ubicada a la Farga de l'Hospitalet, es va inaugurar ahir dia 6 de maig amb la presència del Sr. Juli Simón, director de la Fira; la Sra. Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet; la Sra. Montserrat Ballarín, presidenta delegada de l'Àrea de Benestar de la Diputació de Barcelona, i la consellera d'Acció Social i Ciutadania, la Sra. Carme Capdevila, que va qualificar la Llei de la Dependència "com un gran salt per a la protecció social tot i les dificultats per aplicar-la".

Tot seguit les autoritats van recórrer els diferents estands de la Fira. Es van aturar al del Col·legi on se'ls va informar de les tasques que realitzen les fisioterapeutes, especialment en geriatria, i de les activitats programades per al Saló. Després, com cada any, es van lliurar els X Premis Fira Gran que reconeixen la implicació de les persones grans en diferents àmbits com el cultural, l'esportiu, el professional o el social.

FiraGran'09, que finalitza el 10 de maig, ofereix moltes activitats per a la gent gran, xerrades i fòrums de debat. És un esdeveniment gratuït i l'horari és de 10 h. a 20 h. L'organització espera més de 200.000 visitants.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×