El Col·legi i Lappset signen un conveni

Publicada el 20/06/2009

El passat 16 de juny, representants de la Junta de Govern del Col·legi, encapçalats pel seu degà, Francesc Escarmís, es van reunir amb Miquel Carmona i Pat Vidal, gerent i la fisioterapeuta, respectivament, de l'empresa Lappset.
Lappset és un dels fabricants més importants del món en matèria d'equipaments de lleure i ara respon al repte que suposa l'envelliment de la població oferint un entorn per als més grans que combina àrees de lleure i instal·lacions per fer exercici.

La trobada va servir per firmar un conveni marc entre ambdues parts que ens portarà a treballar conjuntament en benefici de la gent gran. El Col·legi serà el responsable de validar els nous materials i equipaments dels parcs geriàtrics i, d'altra banda, Lappset es compromet a col·locar el logotip de la nostra entitat en tota la documentació i informació indicativa dels parcs que instal·li.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×