El degà participa en l'acte inaugural de la I Jornada de Fisioteràpia en Traumatologia

Publicada el 09/06/2009

El passat divendres 5 de juny, el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sr. Francesc Escarmís, va participar en l'acte inaugural de la I Jornada de Fisioteràpia en Traumatologia a l'Hospital del Mar de Barcelona juntament amb el Sr. Jaume Raventós, conseller delegat de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS), el Dr. Ferran Escalada, director de l'Institut Locomotor de l'IMAS i el Sr. Ricard Frigola, gerent del Consorci Sanitari de Barcelona.

El degà va destacar la il·lusió i l'empenta que tenien els organitzadors per tirar endavant aquesta jornada així com el programa d'activitats del certamen. Per aquest motiu va afirmar que "estic convençut que la Jornada serà un èxit". Va afegir que aquest tipus d'esdeveniments ofereixen més oportunitats als malalts perquè serveixen per compartir coneixements entre els fisioterapeutes.

El Sr. Ricard Frigola va destacar el paper dels fisioterapeutes en la nostra societat. Segons Frigola "hi ha una gran demanda de la cultura física, com fer esport, i per altra banda, el ritme de vida que portem provoca mals d'esquena o dolors cervicals".

Al llarg de tot el dia van haver-hi ponències i es van organitzar taules de discussió. La Jornada, acreditada pel Col·legi, va finalitzar a les 20.00 h amb una alta participació de públic.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×