El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb MUNDOABUELO, S.L.

Publicada el 28/07/2009

El 28 de juliol, el Col·legi i MUNDOABUELO, S.L. van signar un conveni marc de col·laboració. El degà del CFC, Sr. Francesc Escarmís, i el gerent de l'empresa MUNDOABUELO, S.L. van rubricar un acord l'objectiu del qual és promoure accions destinades a la millora de la qualitat de vida de les persones grans o dependents i dels seus familiars o cuidadors.

MUNDOABUELO, S.L. és una empresa l'objectiu de la qual és la comercialització d'ajudes tècniques i productes de suport, rehabilitació i ortopèdia per facilitar la vida a la gent gran i a les persones dependents. Amb la signatura d'aquest conveni ambdues parts es comprometen, entre d'altres, a divulgar la importància que té la Fisioteràpia per a aquestes persones i a comptar amb la figura dels fisioterapeutes per a l'assessorament en qüestions d'ajudes tècniques i productes suport, rehabilitació i ortopèdia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×