Els col·legiats aproven el Col·legi

Publicada el 28/08/2009

El gener d'aquest any, el Col·legi va enviar una enquesta als col·legiats per conèixer la valoració que fan de la institució i dels serveis que els ofereix. La nota mitjana ha estat d'un 5,6. Com a percentatge més destacable, podem dir que un 90% dels enquestats afirma tenir coneixement dels serveis que el Col·legi posa a la seva disposició. Un altre percentatge a destacar és que el 88% de les persones que van respondre l'enquesta afirma llegir de forma habitual El Dit o el Noticiari. La valoració mitjana ha estat d'un 7 en totes dues consultes, seguides de l'actualització i accessibilitat de la web, amb un 6,2, que comparteix nota amb el contingut de les publicacions del Col·legi.

Un 85% dels enquestats afirma que l'horari d'atenció al públic és l'adequat i un 84% pensa que les consultes realitzades al personal del Col·legi s'han respost satisfactòriament.

D'altra banda, un 61% dels enquestats respon que desconeixia el nou servei "Opina" de la pàgina web (espai al qual podeu adreçar els vostres sugegriments així com les vostres queixes), i un 73% afirma que no utilitza les instal·lacions del Col·legi amb freqüència.

També s'ha de destacar la baixa participació dels col·legiats a l'hora de contestar l'enquesta. D'aproximadament uns 7.500, només van respondre 326 persones, nombre que representa tan sols un 4% del col·lectiu. El qüestionari tenia vint-i-dues preguntes i s'havia de qualificar de l'u al deu. L'enquesta es va enviar el 15 de gener juntament amb el Noticiari.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×