Informació sobre la grip A

Publicada el 08/09/2009

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en coordinació amb el Ministeri de Sanitat i Política Social, tot acomplint les recomanacions del Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de la Malaltia i de l'OMS, ha compilat tot un seguit d'informació per als professionals de la salut sobre la grip pel nou virus A (H1N1), informació que ara posem al vostre abast a dos enllaços d'interès. (1) (2) (3)

Altrament, us fem arribar un document en el qual podeu trobar informació de caire general sobre la grip A (formes de contagi, diagnòstic, prevenció, simptomatologia, etc.) que de ben segur serà del vostre interès.

D'altra banda, us informem que el Col·legi està treballant en la preparació d'un document que se centrarà específicament en allò que afecta a la nostra professió. No obstant, des del Col·legi es recomana que en tot moment es compleixin escrupolosament les mesures higièniques necessàries per evitar el contagi del virus.

Altra informació d'interès:
Full informatiu. Núm 1
Full informatiu. Núm 2
Full informatiu. Núm 3
Full informatiu. Núm 4
Full informatiu. Núm 5
Full informatiu. Núm 6
Full informatiu. Núm 7
Full informatiu. Núm 8

Full informatiu. Núm 9
 

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×