Tallers d'ergonomia postural a les escoles

Publicada el 12/01/2010

El 18 de desembre, el Col·legi va realitzar diversos tallers dirigits a nens i nenes d'entre 7 i 8 anys, destinats a explicar la importància de tenir cura de l'esquena, parlar d'ergonomia postural i fer recomanacions per a realitzar exercici físic. Les tres xerrades es van oferir als tres grups de tercer de primària de l'escola pública Jacint Verdaguer, al poble de Sils.

Aquesta iniciativa es va poder portar a terme gràcies al suport que el Dipsalut va oferir a l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de Sils, que tenen l'afany d'ensenyar hàbits saludables als més menuts, en aquest cas posturals.

Els tallers anaven dirigits fonamentalment a cobrir tres objectius senzills, però alhora molt importants:

  • Mantenir unes postures adequades a casa i a l'escola.
  • Utilitzar la motxilla de forma correcta.
  • L'exercici físic en la prevenció del mal d'esquena.

El grup va assumir els conceptes de forma fàcil i senzilla. En general va agradar tant als professors com a l'alumnat, els quals van reconèixer la importància d'aquests tallers.

Activitats com aquesta són una oportunitat més, una via d'acció important i desenvolupen una nova línia estratègica dirigida a organitzar aquests tipus de tallers per a escoles i ajuntaments de Catalunya, i a la vegada ens serveix per crear més oferta laboral per a professionals del nostre col·lectiu.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×