El Col·legi commemora el seu 20è aniversari amb un sopar obert a tot el col·lectiu

Publicada el 14/10/2010

El proper 26 de novembre tindrà lloc el Sopar de commemoració del 20è aniversari de la creació del nostre Col·legi. Al marge de ser un marc de trobada per als integrants del nostre col·lectiu, també pretén ser un espai per homenatjar i premiar alguns del nostres companys i companyes.

L'acte s'iniciarà a les 21.00 h amb el parlament del degà, Sr. Francesc Escarmís, i a continuació se servirà el sopar. Tot seguit es farà l'habitual homenatge als col·legiats jubilats el darrer any, i li seguirà el lliurament del Premi June Nystrom, que aquest any recau en el Sr. Ricard Montané, fisioterapeuta i professor de la EU Gimbernat. Posteriorment hi haurà un reconeixement per als fisioterapeutes doctors i a continuació podrem gaudir de l'actuació del reconegut il·lusionista Mag Lari, que ens oferirà una mostra del seu darrer espectacle.

Esperem que la programació prevista sigui del vostre interès i que us animeu a assistir-hi. Volem celebrar amb vosaltres aquests 20 anys de la nostra existència!

Podeu formalitzar la vostra inscripció al Sopar, aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×