Presentació oficial del Pla director de les malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor

Publicada el 20/10/2010

El dia 11 de novembre es va presentar a la Casa de Convalescència de Barcelona (c/ St. Antoni Maria Claret, 171) el Pla director de les malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor, aprovat aquest estiu. Com recordareu, el Col·legi va avançar als seus col·legiats una presentació prèvia del Pla el dia 21 de setembre, que va comptar amb la presència dels seus directors, la Sra. Marta Larrosa i el Sr. Xavier Surís.

Aquest Pla director és important per al nostre col·lectiu perquè la figura del fisioterapeuta passa a ser una peça clau en l'atenció primària amb accés directe a certes patologies d'alta prevalença i baixa complexitat, fet que proveeix el ciutadà d'una Fisioteràpia bàsica emmarcada en l'atenció primària, coordinada amb altres professionals de referència i amb protocols establerts.

Aquesta presentació té la finalitat de donar a conèixer als professionals de tots els nivells assistencials implicats en aquest grup de malalties, les conclusions i les propostes del Pla.

La inauguració de l'acte va anar a càrrec de la Sra. Maria Luisa de la Puente, directora general de Planificació i Avaluació del Departament de Salut i subdirectora del Servei Català de la Salut, i el clouran la Sra. Marta Larrosa i el Sr. Xavier Surís.

Podeu consultar el programa preliminar de l'acte aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×