Estàs interessat a formar part de les llistes de pèrits judicials?

Publicada el 25/10/2010

D'acord amb la Llei 1/2000, de 7 de gener, d'Enjudiciament civil, s'estableix la designació de pèrits en els procediments judicials. Acabem de rebre notificació del Departament de Justícia que s'està apunt d'iniciar el procés d'actualització per al 2011 de llistes de pèrits disposats a actuar davant els òrgans judicials. Tots aquells que esteu interessats a formar part de la llista de pèrits del Col·legi, feu arribar a la seu col·legial la butlleta d'inscripció per correu postal, fax o correu electrònic abans del dia 1 de desembre de 2010.

Com a novetat important d'aquest any s'estableix la possibilitat, que en el cas de l'àmbit de la llista de l'Ordre JUS/419/2009, es pugui triar un àmbit territorial concret a escollir entre les Gerències i Serveis Territorials del Departament; mentre que en l'àmbit de la llista LEC (Llei d'Enjudiciament Civil) es continuarà com fins ara, podent triar el partit o partits judicials on es vol actuar.

La participació dels fisioterapeutes com a instrument professional en l'àmbit de la Justícia esdevé un avenç important en el reconeixement social de la nostra professió. La inclusió o no en les llistes de pèrits és totalment voluntària, però si accediu a aquestes llistes estareu subjectes a ser cridats per un òrgan jurisdiccional del partit judicial on hagueu declarat la voluntat de treballar. En aquest cas, la LEC únicament preveu que us pugueu excusar si al·legueu una causa justa i el jutge o tribunal l'admet.

Trobareu més informació al web de la Generalitat i a la pàgina web del Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×