Novetats en relació al Recurs Contenciós interposat contra el CGCF

Publicada el 29/10/2010

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid, Sala de lo Contencioso Administrativo, va notificar el passat 10 de setembre la seva sentència al Recurs formulat pel Col·legi contra els acords adoptats a l'assemblea general del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF) en relació a l'aprovació dels pressupostos corresponents a l'exercici 2009.

Aquest tribunal no ha acceptat tots els nostres plantejaments i ha decidit que el Consejo podia mantenir els pressupostos aprovats.

Un cop valorada la sentència per l'assessor jurídic i la Junta de Govern del Col·legi, s'ha cregut convenient presentar un Recurs de Cassació davant el Tribunal Suprem.

La qüestió debatuda i la sentència que s'ha dictat NOMÉS tracta la correcció dels pressupostos 2009. Per tant, les informacions que el CGCF ha donat a diversos mitjans de comunicació pretenent que s'han tractat qüestions diferents no es corresponen amb la realitat.

La Junta de Govern oferirà explicacions detallades de la situació a l'assemblea general del proper mes de desembre.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×