El primer doctorat oficial de Fisioteràpia a Catalunya, a la UIC

Publicada el 04/10/2010

La UIC es converteix en la primera universitat que ofereix un doctorat oficial en Fisioteràpia a Catalunya.

El repte d'aquest doctorat és col·laborar en l'aportació de nous coneixements que serveixin per millorar el sistema sanitari. Amb aquest objectiu proposa un període de formació compost per activitats orientades a la investigació, així com un període pròpiament d'investigació centrat en l'elaboració i presentació de la tesi doctoral.

Les línies d'investigació són: l'exercici físic i la massa òssia en esportistes; els procediments avaluadors i terapèutics aplicats a la disfunció craniomandibular, la posturologia clínica, les implicacions de la fisiologia i la biomecànica dels teixits en el tractament i la prevenció de les patologies de l'aparell locomotor; la prescripció d'exercici físic en la prevenció a primària i secundària de les patologies de l'aparell locomotor, i la innovació educativa en l'adaptació dels estudis de Fisioteràpia en l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×