El Col·legi assisteix a la Jornada de debat al voltant dels treballs preliminars sobre estratègies de planificació i tendències de les professions sanitàries

Publicada el 06/10/2010

El passat 28 de setembre, el Sr. Santos Sastre, vocal de la Junta de Govern del CFC, i el Sr. Javier Crespo, integrant del Departament Professional, van assistir a la Jornada de debat al voltant dels treballs preliminars sobre estratègies de planificació i tendències de les professions sanitàries, organitzada per l'IES (Institut d'Estudis de la Salut).

L'acte va consistir en una presentació del marc general i dels treballs preliminars, i d'una síntesi dels treballs realitzats a l'IES durant els últims anys, on destaquen l'estudi sobre Tendències de les Professions Sanitàries, que va presentar la Sra. Olinda Ania, la qual va explicar, pel que fa a la Fisioteràpia, que les tendències que s'han de potenciar són: l'actuació en prevenció, l'especialització i la formació en recerca. D'altra banda, també es va presentar el document Identificació de les estratègies per a la planificació de les professions sanitàries, a càrrec del Sr. Joan Barrubés, el qual va assenyalar que els sectors sanitaris viuran transformacions significatives en els propers anys.

L'acte va ser molt interessant i important per a la nostra professió atès que s'està planificant el futur de la nostra activitat professional.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×