El Col·legi inaugura la seu de Lleida

Publicada el 13/12/2010

Des del passat 11 de desembre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya compta amb una nova seu oficial a Lleida, que s'afegeix a les ja existents de Barcelona i Girona.

La seu, situada al carrer Doctor Fleming, 33, de la capital lleidatana, va acollir el passat dissabte un acte que va presentar el degà del Col·legi, Sr. Francesc Escarmís, i que va iniciar donant la benvinguda als assistents i fent avinent l'interès de la Junta de Govern de què el Col·legi tingui presència física en tot el territori català, amb unes seus que siguin el punt de trobada dels i les fisioterapeutes de la zona. De cara al proper any es preveu d'inaugurar la seu de Tarragona.

A continuació va prendre la paraula la coordinadora de la Secció Territorial de Lleida, Sra. Noemí Palacín, que va donar les gràcies a tots els assistents per la seva presència i va destacar que la inauguració d'aquesta seu és fruit de l'intens treball de les integrants de la Secció que, amb al seu esforç i tenacitat, han aconseguit no només una seu pròpia sinó assolir els objectius que s'havien proposat tals com consolidar l'Esmorzar Col·loqui, poder oferir formació a la província, organitzar el Dia Mundial de la Fisioteràpia i fer més present la Fisioteràpia en la societat lleidatana. La Sra. Palacín no es va oblidar de fer menció dels antics membres de la Secció, a qui els va agrair la feina feta i, posteriorment, va cedir la paraula a un d'ells, la Sra. Teresa Greoles, la fisioterapeuta més antiga en actiu a Lleida, que va oferir una xerrada en la qual va fer un resum de la seva visió i experiència personal sobre l'evolució de la Fisioteràpia a Lleida.

Integrants Secció Territorial de Lleida Parlament Sra. Teresa Greoles Junta de Govern i Secció Lleida

Per cloure l'acte, el degà va mostrar la seva satisfacció pel treball fet per les integrants de la Secció i va destacar la necessitat d'establir vincles amb tots el professionals de la salut, alguns d'ells presents a l'acte. Amb tot això, es va donar per inaugurada la seu oficial del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a Lleida, unes noves instal·lacions que ens han de permetre millorar el nostre servei i comptar amb els mitjans necessaris per al bon desenvolupament de la nostra professió.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×