El Col·legi a la Mitja Marató de Tarragona

Publicada el 02/12/2010

Un any més, el passat 28 novembre, la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi va participar a la Mitja Marató – Ciutat de Tarragona, en la qual els fisioterapeutes van tractar, de manera individual, els corredors després de la cursa. Es van organitzar tres espais a les instal·lacions de les piscines del Serrallo: una sala per als massatges i kinesiotape, una sala per als estiraments i una piscina petita per a la teràpia aquàtica. En concret es van atendre unes 140 persones aproximadament: 20 persones a la piscina, 40 en als estiraments i 80 amb massatges, bàsicament per resoldre sobrecàrregues musculars i rampes.

Els fisioterapeutes també van assessorar els esportistes en la resolució dels diferents problemes sorgits durant la cursa, derivant-los als fisioterapeutes de la seva zona de residència o als professionals que correspongués en cada cas. Els primers corredors es van atendre cap a les 11:00 h, i es van acabar els tractaments vers les 14.00 hores.

Mitja marató Tarragona 2010 Mitja Marató Tarragona 2010 Mitja Marató Tarragona 2010

La selecció dels professionals la va realitzar la Secció de Tarragona, que va exigir experiència en grups d'estiraments i activitats aquàtiques. La novetat d'aquest any va ser la participació de fisioterapeutes col·legiats i estudiants de tercer curs de Fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili.

Amb aquesta iniciativa, la Secció Territorial de Tarragona vol apropar, difondre i promocionar la Fisioteràpia, participant en una de les activitats amb més participació i renom de la província.

Segons l'Ajuntament de Tarragona, hi va haver 2097 inscripcions, sobrepassant el màxim establert. No consta cap incidència remarcable perquè, segons fons municipals, "és una cursa establerta i molt preparada per a la competició". Van participar-hi corredors catalans, de la resta de l'Estat i europeus.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×