Tercera trobada anual de la Secció Territorial de Tarragona

Publicada el 27/12/2010

Per tercer any consecutiu, la Secció Territorial de Tarragona va celebrar, el passat 10 de desembre, la seva tercera reunió anual amb els col·legiats de la província. En aquesta reunió es va explicar als assistents la memòria d'activitats realitzades durant el 2010, la programació d'activitats per al 2011 així com l'estat dels pressupostos que el Col·legi ha destinat per al proper any. Un cop finalitzada la reunió, qui ho va desitjar, va poder assistir al sopar que la Secció havia programat i on, en un ambient distès, es va poder continuar amb el debat sobre temes relacionats amb la Fisioteràpia.

Tot i la baixa assistència de col·legiats, els presents van participar activament plantejant els temes de la reunió i es va poder atendre totes les propostes. Els membres de la Secció, per la seva banda, van voler aprofitar l'ocasió per recordar que el Col·legi som tots, i van voler incidir en la necessitat i la importància que té la implicació i la participació dels col·legiats en la promoció i millora de la nostra professió.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×