Nou procediment en l'ajut col·legial per naixement o adopció

Publicada el 31/12/2010

En el marc de les polítiques de responsabilitat social existents al Col·legi, la nostra institució segueix atorgant l'ajut per naixement o adopció, una iniciativa col·legial que es va començar a oferir l'any passat i que, de cara al 2011, canvia lleugerament el seu procediment, eminentment en la forma en què el col·legiat percep l'ajut.

Si durant el 2010 als col·legiats que van tenir o adoptar un infant se'ls va atorgar un ajut de 100 euros, aquest any, havent advertit la fiscalitat a què estava sotmès l'ajut, la Junta de Govern ha decidit que durant el 2011, els col·legiats que tinguin o adoptin un fill tindran la bonificació d'un semestre de la quota col·legial, és a dir, de 81,50€.

Poden optar als ajuts els col·legiats i col·legiades que estiguin al corrent dels seus deures col·legials, en situació d'alta al Col·legi, com a mínim, des de l'any anterior de la sol·licitud de l'ajut, i que no compleixin cap sanció que els privi dels drets col·legials.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×