Curs d'Introducció al tractament de la disfunció de l'articulació temporomandibular a Lleida

Publicada el 10/02/2010

Els passats dies 6 i 7 de febrer de 2010 es va celebrar a Lleida el Curs d'Introducció al tractament de la disfunció de l'articulació temporomandibular (ATM), impartit pel fisioterapeuta Leandro Gutman, llicenciat en cinesiologia i fisiatria, exdocent de la Universitat de Buenos Aires i especialista en el tractament dels trastorns de l'ATM.
Els 21 fisioterapeutes assistents al curs van poder obtenir les eines i recursos necessaris per al diagnòstic i el tractament en diverses patologies articulars craniomandibulars, tot estudiant l'anatomia, la biomecànica, el moviment i la patologia de l'ATM, entre d'altres conceptes.

El curs va estar molt ben valorat pels col·legiats, tant pel contingut teòric com per la part pràctica, que van poder realitzar entre ells.

Cal destacar un cop més la dedicació dels membres de la Secció Territorial de Lleida i en especial citar a la Noemi Bravo i la Noemi Palacin, que van vetllar pel bon funcionament del curs, així com esmentar la col·laboració de la Teresa Greoles, expresidenta de la Secció i alumna del curs.

Finalment, els assistents van marxar satisfets d'assolir els coneixements del curs i amb ganes d'una segona edició més especialitzada.

Noemi Palacin
Coordinadora de la Secció Territorial de Lleida

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×