FoCAP, un fòrum de debat sobre l'atenció primària a Catalunya

Publicada el 12/02/2010

El Fòrum Català d'Atenció Primària (FoCAP) és un espai de debat, independent i crític, que vol col·laborar en la millora de l'atenció primària al nostre país. Representa a un moviment associatiu obert als professionals d'assistència primària, i a tota la resta de professionals i ciutadans interessats a promoure la millora de la sanitat catalana.

Des del Col·legi us animem a participar-hi per donar la vostra opinió al respecte. Aquest fòrum no té cap ànim de lucre i no es finança mitjançant entitats amb interessos econòmics en l'àmbit del sistema sanitari.

Podreu enviar els vostres comentaris a comentari.focap@yahoo.es. Demanen que els comentaris estiguin signats i siguin respectuosos. Trobareu el web a forumatencioprimaria.webnode.com. D'altra banda, per adherir-vos a aquest fòrum digital, envieu un correu electrònic a focap@hotmail.com amb el vostre nom, cognoms i lloc de treball. Ja són 460.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×