La Secció Territorial de Tarragona organitza una calçotada, t'hi apuntes?

Publicada el 17/02/2010

JORNADA CANCEL·LADA PER MANCA D'ASSISTÈNCIA

La Secció Territorial de Tarragona, dins dels actes commemoratius del 20è aniversari del nostre Col·legi, ha organitzat una calçotada per al proper diumenge 28 de març.

L'objectiu d'aquesta activitat -al marge de celebrar el 20 anys d'existència del nostre Col·legi- és conèixer-nos millor, poder compartir experiències tant professionals com personals, i alhora trencar, tant com sigui possible, amb les obligacions diàries.

La calçotada tindrà lloc a l'Aula de Natura 'Les Esplanes' de Nulles (Alt Camp), un espai on l'entorn, l'energia i l'autosuficiència es combinen per poder-nos oferir un producte de gran qualitat. El preu del menú per als adults inclou els calçots cultivats a casa, la salsa casolana, carn de xai i botifarra, fesols/patates al caliu, vi de Nulles, postres artesanals, beguda, cava i cafès. També hi ha un menú disponible per als més menuts.

El Col·legi vol col·laborar en la festa i, entre d'altres, ho farà assumint part de la despesa econòmica que suposa aquesta activitat. Per aquest motiu, els preus que us podem oferir són tant ajustats.

Així doncs, el preu de la calçotada és:

  • Menú calçotada adult: 20 euros.
  • Menú infantil de calçotada, fins a 14 anys: 10 euros.
  • Menú infantil sense calçots (macarrons, llonganissa amb fesols/patates i postres), fins a 14 anys: 6 euros.

Aquells que estigueu interessats a assistir-hi, empleneu i feu arribar al Col·legi la butlleta d'inscripció:

Us hi esperem!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×