Ajut per naixement o adopció. El Col·legi al teu costat

Publicada el 24/02/2010

L'any 2010 s'ha iniciat amb diverses novetats en les actuacions que realitza el Col·legi en relació a la política de responsabilitat social. Una de les més importants és l'ajut per naixement o adopció, una iniciativa col·legial que es tradueix en una dotació econòmica única de 100 euros.

Les condicions per a la concessió de l'ajut són: 

  • Només se n'atorgarà un per col·legiat i any.
  • En cas de naixement o adopció múltiple, tan sols se'n podrà sol·licitar un.
  • Si els dos progenitors són col·legiats, només un d'ells el podrà sol·licitar.
  • És aplicable exclusivament als naixements o adopcions de l'any 2010.
  • El sol·licitant haurà d'estar en situació d'alta i al corrent dels seus deures col·legials.
  • Les sol·licituds es podran presentar durant tot l'any 2010, a excepció de les que facin referència als naixements i/o adopcions del mes de desembre, que podran presentar-se fins el dia 15 de gener de 2011.
  • Es podran sol·licitar ajuts fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària destinada a tal efecte, que, segons el pressupost per a l'exercici 2010 aprovat a l'Assemblea General del passat 15 de desembre de 2009 és, en conjunt, de 6.000 euros.

Podeu trobar l'imprès de sol·licitud d'ajut per naixement o adopció així com la normativa per la qual es regeix, a l'apartat d' Ajuts Col·legials de la pàgina web del Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×