El Col·legi assisteix a l'acte de presentació del Programa de Difusió d'Hàbits Saludables de l'Hospital de l'Esperit Sant

Publicada el 04/02/2010

En el marc del Programa de Difusió d'Hàbits Saludables promogut per Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES), el nostre company, Sr. Lluís Puig, va oferir la xerrada Fisioteràpia: fem Salut, fem prevenció.

L'acte, organitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la FHES, va ser presentat per la directora-gerent de l'entitat sanitària, Dra. M. Teresa Esteva, i la regidora de Polítiques d'Igualtat Salut i Consum i 9a tinent d'alcalde de l'ajuntament colomenc, Sra. Àngels Peláez.

El nostre Col·legi hi va estar representat pel vocal de Relacions Institucionals, Sr. Santos Sastre, que hi va assistir per deixar constància del suport i interès que té la nostra institució per totes aquelles activitats organitzades per promoure la salut i el benestar entre la ciutadania.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×