La bústia de suggeriments funciona

Publicada el 09/02/2010

Des de la posada en marxa de la bústia de suggeriments 'OPINA' que podeu trobar a la pàgina web del Col·legi, hem rebut un total 32 suggeriments, els quals han estat valorats pel Comitè de Qualitat i, després de l'estudi de la seva viabilitat, s'han realitzat les accions corresponents.

Destacar que, gràcies als suggeriments rebuts, hem engegat el Servei de préstec de llibres a domicili, que permet a tots als col·legiats consultar el fons de la Biblioteca del Col·legi, sigui quin sigui el seu lloc de residència.

Cal destacar, també, el suggeriment que ens instava a realitzar un informe específic per als fisioterapeutes sobre la Grip A. La seva finalitat era conèixer les pautes a seguir per evitar el contagi en l'exercici professional, a banda de tenir, en tot moment, una informació puntual i actualitzada de la seva incidència en la població.

Des del Col·legi volem agrair les vostres aportacions a l'espai 'OPINA' i us animem a continuar col·laborant en la millora contínua de l'entitat. Us recordem que la bústia de suggeriments es troba a l'abast de tothom a l'enllaç www.fisioterapeutes.cat/opina/

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×