El Curs Bàsic d'Embenat Neuromuscular de Tarragona finalitza amb un balanç molt positiu per part dels assistents

Publicada el 15/03/2010

La Secció Territorial de Tarragona va celebrar, el 13 i 14 de març, la segona edició del Curs Bàsic d'Embenat Neuromuscular amb un balanç molt positiu i satisfactori.

Un cop més les places es van esgotar ràpidament i la resposta dels col·legiats de la província va ser molt bona. El docent, Sr. Carlos Villarón, va saber captar en tot moment l'interès dels assistents i va apropar el coneixement de la tècnica de l'embenat neuromuscular als fisioterapeutes per tal que puguin desenvolupar-lo en la seva pràctica clínica diària.

El curs va transcórrer en un ambient distès i un ritme dinàmic, amb una gran participació i interacció dels assistents, fet que converteix aquests caps de setmana de formació en una proposta d'enriquiment tant a nivell professional com personal.

Un cop finalitzat el curs, els assistents van mostrar un gran interès per la realització del curs avançat i fins i tot pels cursos d'embenat d'aplicació per especialitat (neurologia, pediatria, etc.); en aquest sentit van fer la sol·licitud directament als membres de la Secció assistents, Agustí Giné i Eva Hernando, per a la seva promoció i proposta.

És una satisfacció per a la Secció de Tarragona la resposta a l'oferta formativa de la nostra província, fet que ens anima a continuar treballant en noves propostes i en buscar punts de connexió entre tots els professionals que formem el Col·legi.

Donem les gràcies a tots els assistents i al professor, Sr. Carlos Villarón, per la seva dedicació i per fer possible, un cop més, que els embenats neuromusculars arribin a la província de Tarragona.

Eva Hernando
Secció Territorial de Tarragona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×