El fisioterapeuta a casa, una novetat editorial que acosta la Fisioteràpia a les llars catalanes

Publicada el 19/03/2010

El nostre company Lluís Puig, el fisioterapeuta del programa Els Matins de TV3, ha escrit un llibre que porta per títol El fisioterapeuta a casa (Viena Edicions). El llibre explica d'una manera entenedora i pedagògica com podem evitar-nos molèsties i dolors en les activitats que realitzem de forma quotidiana, i ens dóna eines i consells per aprendre a moure'ns millor.

La presentació del llibre es farà a:

  • Barcelona: 8 d'abril a les 19 h, Sala Ámbito Cultural de El Corte Inglés de Portal de l'Àngel de Barcelona, 6a planta. Presentació a càrrec del Sr. Josep Cuní, periodista, i el doctor Miquel Vilardell, president del Col·legi de Metges de Barcelona.
  • Girona: 9 d'abril a les 19 h, Fontana d'Or, c/ Ciutadans, 19 de Girona. Presentació a càrrec del Sr. Martí Gironell, periodista i escriptor.
  • Sabadell: 13 d'abril a les 19 h, llibreria Abacus, c/ Tres Creus, 86-88 de Sabadell. Presentació a càrrec de la Sra. Lídia Heredia, periodista.

Si esteu interessats a assistir a la presentació del llibre, podeu sol·licitar la vostra invitació al Departament de Comunicació del Col·legi, Srta. Silvia Quiñonero, per telèfon (93 446 41 78) o per correu electrònic a comunicacio@fisioterapeutes.cat

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×